Echipament pentru obtinerea bomboanelor de ciocolata Click dublu pe imaginea de mai sus pentru a vizualiza imaginea intreaga

Echipament pentru obtinerea bomboanelor de ciocolata

• COD: ROLLERMAC CANDIES
• Producator: ROLLERMAC - ITALIA

▪ Capacitate de producție de până la 8 kg (praline)/ 15 kg (produs/drajeuri acoperite cu ciocolată) de produs finit pe ciclu de lucru.

O mașină extrem de versatilă, care combină modelele BA15 FR automată și PRA 8 în aceeași carcasă de mașină. Este echipat cu două cutii de amestecare, unul în aliaj de cupru și unul din oțel inoxidabil. Sistem de refrigerare integrat, control vizual al temperaturii (permite selectarea unui flux de aer cald, ambiental sau refrigerat). Aerul rece accelerează solidificarea ciocolatei și apoi accelerează procesul. Sistemul de eliberare rapidă de amestecare, care accelerează și îmbunătățește procesul de producție, permite schimbarea vaselor (pentru luciu sau schimbarea tipului/culorii ciocolatei fără a mai fi nevoie să spălați tava și/sau să utilizați o a doua mașină). Echipat și cu încălzitor de gaz pentru fabricarea pralinelor, această mașină are un arzător cu presiune scăzută, închis într-o carteră de protecție din oțel inoxidabil, care poate fi lăsată pe modul oprit atunci când este acoperită cu ciocolată. Această mașină a fost concepută pentru a oferi un produs final fin, lucios, acoperit în ciocolată sau în zahăr gătit.
Inapoi la ECHIPAMENTE PENTRU OBTINEREA BOMBOANELOR DE CIOCOLATA
Loading...